Jan Kooijman pakt uit met pikante foto: “De mooiste billen van Nederland”

door: ASX
Jan Kooijman
Afbeelding bron: GoPlay

Jan Kooijman is in ons land vooral bekend als danser en jurylid in programma’s zoals ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Dancing with the Stars’. De Nederlander is daarnaast ook nog, acteur, presentator en zanger.

De kerstcadeautjes mogen dan wel pas volgende week uitgedeeld worden, Jan Kooijman besloot om zijn fans deze week al te trakteren op een extraatje. Op Instagram pakt de Nederlander uit met een kunstzinnige foto die niets aan de verbeelding overlaat.

De volgers van Jan zijn lyrisch over het prachtige paar billen waarover de danser beschikt. “Impressed”, reageert één van Jans vele fans. “Potverdikkeme goeie billen zeg” of “De mooiste billen van Nederland” zijn maar enkele van de vele lovende reacties die Jan te horen krijgt.

Ook enkele bekende gezichten zwichten voor het indrukwekkende lijf van Jan. Zo krijgt Riadh Bahri het er behoorlijk warm van. Collega-acteur Jim Bakkum ziet de foto dan weer eerder als een cadeautje voor 14 februari. “Enkel Jan Kooijman kan een Valentijnshart van zijn reet maken”, grapt de acteur.