Kat Kerkhofs gelooft haar ogen niet: “Allemaal mislukt!”

door: COS
Kat Kerhofs
Afbeelding bron: Photonews

Vanavond zetelt Kat Kerkhofs voor het eerst in de jury van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Ze vertelt er onder andere over haar mislukte tatoeage.

“Ik heb vier tattoos”, zucht Kat. “En die zijn eigenlijk allemaal mislukt. Je zou denken: ‘Dat is een verhaal van tien jaar geleden’, maar het was vorig jaar. Toen we op vakantie waren in Bali, waren we op een feestje beland, waar ze ook tattoos zetten.”

“En we waren ook nogal dronken, Dries, ik en nog wat vrienden. Dus wij allemaal: ‘Cool! We gaan allemaal een tattoo laten zetten.’” Toen het moment uiteindelijk was aangebroken, haakte iedereen af. Behalve Kat.

Wat lelijk!

Ze had het idee om een microfoontje te laten zetten op haar enkel. “Dat is mijn beroep, dat is misschien nog wel leuk. De volgende dag kijk ik ernaar en vraag ik aan mijn vrienden: ‘Is dit een micro? Of lijkt dit eigenlijk gewoon op een spermacel?”

“Oh, wat lelijk”, zegt Jan Kooijman wanneer Kat de tattoo toont. “Het valt eigenlijk nog wel mee hoor, Kat”, probeert Erik Van Looy de presentatrice gerust te stellen. “Allez, van hier dan toch. Maar ik zie natuurlijk niet zo goed.”