Er is geen fijn nieuws voor fans van James Cooke en 'Extreme Makeover Vlaanderen'

door: COS
James Cooke Extreme Makeover
Afbeelding bron: Play4

James Cooke presenteerde dit najaar het tweede seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Er is nu nieuws over de toekomst van het programma.

Terwijl het eerste seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen' acht afleveringen telde, was de tweede reeks al na zes afleveringen voorbij. Nu heeft HLN-journalist Mark Coenegracht van James Cooke nieuws vernomen over de toekomst van het programma.

"Er komt geen derde seizoen. Voorlopig", vertelt de journalist in de podcast 'HLN Mediawatchers'. "Met andere woorden: de voorbereidingen, die toch al begonnen waren, zijn gestopt. Play4 heeft beslist om volgend jaar geen derde seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen' te maken."

"Officieel met als argumenten dat James het al heel druk heeft. Er komt een eerste seizoen 'Jani & James', waarin ze door Vlaanderen trekken en zelfstandigen helpen. Twee, er komt natuurlijk ook 'James De Musical'. Die opnames zijn al achter de rug, da's voor begin volgend jaar. Dus men zegt: genoeg James Cooke."

"Speelt ook mee dat de zender - net zoals alle andere zenders - het financieel niet gemakkelijk hebben. Het programma wordt een beetje uitgesteld. Op z'n minst al naar 2025 of eventueel later. En dan gaan we wel zien wat er met dat programma zal gebeuren."