Grote kopzorgen bij ‘Extreme Makeover’: “We zien geen oplossing”

door: ASX
James Cooke Extreme Makeover
Afbeelding bron: Play4

Op Play4 loopt momenteel het populaire programma ‘Extreme Makeover’. Daarin neemt presentator James Cooke samen met enkele experts, vrienden en familie elke week een andere woning onder handen. Dat verloopt helaas niet altijd even gemakkelijk.

In de derde aflevering maken we kennis met Jeremy, die na een fietsongeval verlamd geraakte en in een rolstoel belandde. James Cooke en zijn team doen dan ook al het mogelijke om de woning van Jeremy rolstoelvriendelijk te maken.

Daar hoort ook een lift bij, al blijkt de realisatie daarvan een onmogelijke opdracht te worden. “Het grote probleem is een poutrel die in de weg zit”, licht aannemer Tom toe. “Als je die wegneemt is de stabiliteit van heel de constructie weg. Die lift kan hier onmogelijk komen.”

Een flinke opdoffer voor het team van James Cooke. “Er is geen weg terug. Als je hier geen lift kunt zetten, dan stopt het verhaal”, klinkt het wanhopig bij interieurarchitecte Anneke. Benieuwd welke oplossing de presentator uit zijn hoed zal toveren.