Ongeziene taferelen bij ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ – Emoties laaien erg hoog op

door: ASX
James Cooke in 'Extreme Makeover Vlaanderen'
Afbeelding bron: Play4

In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ nemen James Cooke en zijn team elke week een woning onder handen die aan een stevige upgrade toe is. De zevende aflevering van het populaire Play4-programma belooft alvast één van heftige emoties te worden.

James Cooke en de zijnen trekken naar Moerbeke-Waas, waar alleenstaande mama Anouchka samen met haar zeven zonen woont. Het hechte gezin woont in het huisje van Anouchka’s grootmoeder, maar die woning dreigt letterlijk uit haar voegen te barsten door plaatsgebrek.

Het huis uitbreiden blijkt een onmogelijke opdracht te worden. “Het is een woning vol problemen. Er is niets waarop je kunt bouwen om het terug goed te krijgen”, klinkt het bij experts Tom en Anneke. Bijgevolg wordt voor het eerst in de geschiedenis van het programma een erg drastische beslissing genomen.

Het huis van Anouchka’s grootmoeder moet noodgedwongen helemaal tegen de vlakte en zal op acht weken tijd vervangen worden door een compleet nieuw huis. Nieuws dat er zwaar inhakt bij de matriarch van de familie. “Ik zie mijn grootmoeder zoals vroeger nog zitten aan haar tafeltje. Ik heb het er wel lastig mee”, besluit Anouchka.