Erik Van Looy strikt opnieuw straffe kandidaat voor ‘Slimste Mens’: “Hij is zelf ook keihard geschrokken”

door: PMN
Erik Van Looy in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'
Afbeelding bron: Play4

In het najaar komt er een nieuw seizoen aan van ‘De Slimste Mens’. Onder meer Nathalie Meskens en Annelien Coorevits zeiden al toe.

Het lijstje van kandidaten voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ begint stilaan vorm te krijgen. Annelien Coorevits, Jade Mintjes, Robin Pront en Nathalie Meskens nemen deel.

En wie ook deel gaat nemen is Alex Agnew. Al jaren vraagt presentator Erik Van Looy om deel te nemen, maar telkens wimpelt Alex hem af. Nu wil de comedian toch deelnemen.

Alex gaf zijn jawoord aan Erik. “Hij is zelf ook keihard geschrokken dat ik er nu eindelijk mee instemde”, reageert Alex in Het Nieuwsblad. “Hij vraagt het mij al meer dan tien jaar.”

Alex geeft ook de reden waarom hij nu plots wel wil deelnemen. “Het klinkt melig maar ik ben vijftig geworden en dat heeft wel degelijk iets met mij gedaan. Ik zit een periode van persoonlijke groei en therapie ook.”

“Ik heb mezelf altijd wijsgemaakt dat ik niet tegen mijn verlies kan, maar eigenlijk is het pure schrik. Nergens voor nodig natuurlijk. Zelfs in het slechtste geval, als ik niets weet, heb ik sowieso materiaal verzameld voor een nieuwe show.”