Iedereen valt hetzelfde op bij BV’s in ‘Expeditie Groenland’ na aflevering van gisteravond

door: PMN
Expeditie Groenland
Afbeelding bron: Play4

Maandag was er een nieuwe aflevering van ‘Expeditie Groenland’. Het programma kan je bekijken bij Play4. Iedereen is hetzelfde opgevallen.

Maandag was er de tweede aflevering van ‘Expeditie Groenland’. Pommelien Thijs, Tine Embrechts, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels en Average Rob gaan de uitdaging aan. Samen met hun twee begeleiders werken ze de tocht ‘The Arctic Circle Trail’ af. Een tocht die hen tot het uiterste doet gaan.

Met een loodzware pulka tourlanglaufen ze in totaal 164 kilometer met temperaturen die dalen tot -35 graden. Een tocht die niet zonder gevaar is. De koude is zeker een vijand maar ook fysiek en mentaal vergt deze tocht veel van de BV’s.

Iedereen is hetzelfde opgevallen bij de BV’s. “Ze moeten allemaal tot het uiterste gaan”, klinkt het bij de fans. “Ze moeten zelfs over hun grens gaan. Het is heel moedig wat ze aan het doen zijn.”

“Ze leven voortdurend in barre omstandigheden. Dat maakt het allemaal nog moeilijker. Het is een prachtig programma.”

De fans denken ook aan de makers. “Chapeau voor de fotograaf en cameramensen die in die kou dan met al die apparatuur moeten sleuren en werken."