Jeroom na het overlijden van zijn moeder vlak voor 'Boris': "Dat is een troostende gedachte"

door: COS
Jeroom, Jonas Geirnaert en Bockie De Repper in 'Boris'
Afbeelding bron: Play4

Jeroom was de afgelopen weken op Play4 te zien. Samen met Bockie De Repper en Jonas Geirnaert ging hij in 'Boris' naar Canada, de droombestemming van Jerooms overleden broer Boris.

Jeroom ontdekte samen met zijn goede vrienden Bockie en Jonas het land waar zijn broer Boris altijd naartoe had willen reizen. Hij overleed in 1997 aan kanker. 'Boris' is een mooi eerbetoon geworden.

In 'Boris' komen ook vrienden en mama Louki aan het woord. Vlak voor de première van het programma overleed ze. "Ze heeft het tot de vierde aflevering gezien. En ze was er heel blij mee", vertelt Jeroom in Het Nieuwsblad.

"Het is wrang, maar tegelijkertijd zijn de omstandigheden verzachtend. Ik ben hier anderhalf jaar intens mee bezig geweest en zij was er van bij het begin bij betrokken."

"Het is dankzij Boris dat ik zoveel samen heb gezeten met mijn mama en dat we zoveel diepe gesprekken hebben gevoerd. Ik heb eigenlijk de beste qualitytime gehad met haar. En ik heb er ook nog eens prachtig beeldmateriaal van. Dat is een troostende gedachte", aldus Jeroom.

Tags jeroom