Kat Kerkhofs moet moeilijk nieuws brengen in 'Dancing with the Stars': "We hebben dat nog nooit gedaan"

door: LHX
Gert Verhulst en Kat Kerkhofs in 'Dancing With The Stars'
Afbeelding bron: Play4

De vijfde show van 'Dancing with the Stars' zit erop en deze keer is het Yemi Oduwale die is afgevallen. Volgende week staat de overlevers een bijzondere uitdaging te wachten: het is 'switch up'-week.

'Switch up'-week houdt in dat de deelnemers eenmalig van danspartner wisselen. Hun vertrouwde danspartners, met wie ze nu al weken samenwerken, zullen ze dus een week lang moeten missen.

Het nieuws hakte er stevig in, en ook Nora Gharib is er niet gerust in. "Dat is superraar", vertelt ze aan Kat Kerkhofs. "Je hebt iemand leren vertrouwen, je bent elkaar gewoon, je kent elkaar. En dan nu ineens iemand anders, dat is voor mij het gevoel alsof je terug van nul begint."

Gelukkig vindt ze alle dansers erg fijne mensen, dus leuk zal het zeker worden, weet ze. "Maar op vlak van dans gaat het echt wel een uitdaging worden."

Ook Kat zit een beetje met haar in. "Ik vond het zelf even eng om dat nieuws te brengen, want we hebben dat nog nooit gedaan, in geen enkel seizoen van 'Dancing with the Stars'", geeft ze toe. "Dus ik dacht: wow, gaan we dat écht doen?"