Kijkers niet blij met opvallende afwezige in 'James De Musical': "Schande"

door: LHX
F.C. De Kampioenen
Afbeelding bron: Play4

In 'James De Musical' werd donderdagavond de cast van 'F.C. De Kampioenen' in de bloemetjes gezet. Eén acteur kon er echter niet bij zijn.

Het was een bijzonder moment: na jaren werd de cast van 'F.C. De Kampioenen' weer herenigd in 'James De Musical'. Er was echter één iemand die zijn kat stuurde.

"Supergoeie musical, maar waar was DDT?", reageren de kijkers op sociale media. "Ik heb DDT gemist." "Jammer dat Jacques Vermeire er niet bij was." "Ik vond dat hij daarbij moest zijn!"

(Lees verder onder de post.)

"Hij heeft toch voor een heel groot stuk de Kampioenen mee groot gemaakt. Schande eigenlijk", vinden ze. "Hem vernoemen was het minste wat ze konden doen."

Voor de reden van Jacques' afwezigheid moeten we bij James Cooke zijn. "Die moest iets doen. Die had al een job", laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Uiteraard was het geen sinecure om alle agenda's samen te krijgen. "Ik ben al blij dat iedereen daar was. En als Jacques dan zegt: 'Sorry, mannekes, maar het is te laat tot bij mij gekomen', dan moet je je daar bij neerleggen. Dan is dat ook maar zo."