Liese Luwel en Naomi Timmerman uit 'Big Brother' bijzonder hard voor nieuwe presentatrice Tatyana Beloy

door: LHX
Liese Luwel en Naomi Timmerman insta nobiggie2022
Afbeelding bron: Instagram @nobiggie2022

In 'No Biggie' bespreken ex-'Big Brother'-deelnemers Liese Luwel en Naomi Timmerman wekelijks wat er allemaal gebeurd is in het programma. Deze week is winnaar Salar Abbasi Abraasi bij hen te gast.

Samen met Salar bespreken Liese Luwel en Naomi Timmerman uitgebreid de verschillende 'Big Brother'-deelnemers. Ook presentatrice Tatyana Beloy, die Peter Van de Veire opvolgt, passeert even de revue.

"Ik vind dat ze het wel goed doet, maar ik had wel liever Peter gehad", klinkt het bij Salar. "Ik ben echt fan van Peter Van de Veire, hij is echt een topper. Maar ze doet het goed. Ik had het niet verwacht, met twee vrouwen."

Naomi is het niet bepaald met hem eens. Zij is weinig enthousiast over Tatyana's presenteerkunsten. "Ik vind het gewoon wat plat. Er zit niets in, niets spicy", zegt ze.

Ook Liese is niet onder de indruk. "Ik vind Geraldine top, maar bij Tatyana heb ik heel de tijd het gevoel dat ze het gesprek niet gaande kan houden", klaagt ze. "Ze zegt altijd direct: 'Ja! We zullen het zien. Ja!' Ze wil heel snel door."

Download nu de gratis app van Redactie24