Makers 'Klopjacht' doen straffe onthulling

door: STG
Klopjacht
Afbeelding bron: GoPlay

Volgende week staat de grote finale gepland van 'Klopjacht'. Gisterenavond konden we kijken naar de voorlaatste aflevering.

Gisterenavond was er de voorlaatste aflevering van 'Klopjacht'. Het populaire programma kon dit jaar al op heel wat kritiek rekenen. Aandachtige kijkers merkte meermaals op dat er gesjoemeld wordt. Ook de introductie van de 'kliklijn' kon op heel wat kritiek rekenen.

Zo postte iemand op Tiktok een filmpje, waarin hij de achtervolging van Lothar bestudeerde. Daarin was te zien hoe de vlucht zowel met als zonder zijn harnas gefilmd werd. Beide beelden werden toen gebruikt in de montage. Dit wijst erop dat de programmamakers de vlucht nogmaals hebben opgenomen voor extra beeldmateriaal.

Daarnaast kwam er nog heel wat kritiek aan het adres van de speurders. Enkele weken geleden werden er beelden getoond waarbij de speurders door het gebruik van een schoenveter een kiepraam openbraken, om zo Stef en Mike op te pakken.

Na de aflevering van gisterenavond kwamen de programmamakers dan ook met straf nieuws. Je kan je vanaf nu inschrijven voor een nieuw seizoen van 'Klopjacht'. Of de makers geleerd hebben uit de kritiek van dit seizoen zien we vermoedelijk volgend jaar op televisie. 

Tags klopjacht