Kijkers 'Klopjacht' reageren verbijsterd na wat ze te zien krijgen: "Kluchtserie"

door: STG
'Klopjacht'
Afbeelding bron: Play4

Gisteren kon je op Play4 naar het vervolg kijken van 'Klopjacht'. Het tweede seizoen van de reeks kon de voorbije weken al op heel wat kritiek rekenen. Ook na de aflevering van gisteren regende het klachten op sociale media.

Gisterenavond kon ook de zesde aflevering van het tweede seizoen van 'Klopjacht' op heel wat kritiek rekenen. Het is niet de eerste keer dat het klachten regent aan het adres van de programmamakers. Eerder kregen ze al te maken met klachten rond de zogenaamde 'kliklijn'. Tijdens de opnames werd de identiteit van de deelnemers bekend gemaakt in Vlaanderen. De kijker kreeg dan de keuze om de voortvluchtigen te helpen, of te verklikken. Wanneer ze een goede tip aan de speurders bezorgen, ontvangen ze 500 euro. 

Een nieuwe insteek van de programmamakers die de voorbije weken op heel wat kritiek kon rekenen. Ook op de aflevering van gisteren kwam heel wat kritiek. Daarin zagen we hoe de speurders inbraken bij de schuilplaats van Stef en Mike. Een speurder laat zien hoe een raam op kiepstand met een touw kan geopend worden.

Heel wat kijkers vinden dit een brug te ver. "Echt waar bravo!! Waar vinden ze die mensen met zo weinig intelligentie om zo'n programma's te maken?? De mensen die slachtoffer zijn van inbraken zullen jullie dankbaar zijn!! Bende debielen!", klinkt het onder andere. Nog een andere kijker reageert met "Kluchtserie", en "Vind dit er over. Personen met een groot ego. Geen goed voorbeeld voor de maatschappij. Politie in slecht daglicht stellen. Amai", klinkt het nog bij een andere gefrustreerde kijker.

Tags klopjacht