Tatyana Beloy laat regie 'Big Brother' erg hard schrikken: "Ik vergat de camera's"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

De carrière van Tatyana Beloy zit in een stroomversnelling. Vanavond kunnen we weer kijken naar een liveshow van 'Big Brother' op Play4.

Tatyana Beloy is helemaal terug van weggeweest. Haar carrière in de media werd even op een laag pitje gezet na de geboorte van haar zoontje Wolfgang. Begin dit jaar nam ze de fakkel over van Peter Van de Veire met de presentatie van 'Big Brother'.

"Ik zat eigenlijk niet te wachten op nieuw televisiewerk”, vertelt ze in Story. “Ik probeer zelfstandig in het leven te staan en creëer mijn eigen werk. Ik heb zelfs enkele tv-projecten geweigerd omdat ik bij mijn pasgeboren baby wilde zijn."

Al volgt ze het programma wel dagelijks.  "Die camera’s wennen snel. Je ziet de bewoners soms fluisteren, dan zijn ze duidelijk al vergeten dat alles gezien en gehoord wordt."

Toch ging het één keer ook echt grondig mis bij Tatyana zelf. "Tijdens een fotoshoot in het Big Brother-­huis vergat ik de camera’s. Ik kleedde me om en had niet door dat de regiekamer vol zat", lacht ze.