Viktor Verhulst krijgt erg verrassend telefoontje van Play4

door: STG
Afbeelding bron: Play4

Sinds zondag zien we Viktor Verhulst weer wekelijks op het scherm. Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' kende een geweldige start.

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar gisterenavond kwam dan ook eindelijk de bevestiging. Vanaf volgende week maandag kunnen we Viktor Verhulst ook eindelijk solo aan het werk zien bij Play4.

Celine Van Ouytsel maakte het geweldige nieuws gisterenavond bekend in 'De Tafel Van Vier'. Vanaf maandag pakt de zender vanaf 19u30 uit met een gloednieuw showbizzprogramma: 'Play Café'.

Evi Hanssen, Celine Van Ouytsel, en Q-Music presentator Matthias Vandenbulcke zullen het programma presenteren naast Viktor Verhulst. Die laatste kreeg nog voor de officiële bekendmaking harde kritiek te verwerken. 

"Papa zal daar weer voor gezorgd hebben, zeker?", "Zou het liggen aan z'n steenrijke vader of z'n 'talent'?" en "Oh, daar waren we op aan het wachten. Het scherpste mes uit de schuif gaat nog is een programma presenteren... Zoontje van, dat is overduidelijk!", klinkt het scherp?