'Zo bewijst Peter Van de Veire dat vroegtijdig einde 'Big Brother' niet aan kijkcijfers ligt'

door: COS
Big Brother - Geraldine Kemper en Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Play4

Zijn huis, zijn regels en dus bepaalt Big Brother dat het avontuur dit jaar twee weken eerder stopt. Geen finale dus op zaterdag 9 april, maar op 26 maart. Dat bevestigde GoPlay deze week.

'Big Brother' zou dit jaar onvoorspelbaarder worden dan ooit en dat blijkt ook door dit nieuws. Toch hadden we al kunnen voorspellen dat de finale dit jaar vroeger zou vallen. En daar zit presentator Peter Van de Veire voor iets tussen. 

Peter kondigde enkele maanden geleden aan binnenkort te zullen stoppen als radiopresentator bij MNM. Op 1 april zal hij zijn laatste 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' presenteren. Maar er volgt een dag later nog een officieel afscheid.

Op 2 april is er namelijk 'De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis Show' met tientalen artiesten. Opvallend: de show is op zaterdag en dus zou Peter op dag 93 van het experiment geen 'Big Brother LIVE' hebben kunnen presenteren.

We kunnen dan ook besluiten dat de vroegtijdige stopzetting van het experiment is dus geen lastminute beslissing omwille van tegenvallende kijkcijfers, zoals een heleboel kijkers dachten.