Dedecker hekelt Vivaldi-regering: "Wie zijn best doet voelt zich gepluimd"

door: MRO
Jean Marie Dedecker
Afbeelding bron: Photonews

Over minder dan een jaar moeten we naar de stembus. Intussen zijn heel wat ogen op Jean-Marie Dedecker gericht: trekt hij opnieuw met zijn partij LDD naar de kiezer? Intussen spaart hij de kritiek op de Vivaldi-regering niet.

Dedecker hekelt de gigantische belastingdruk op wie gaat werken en ziet nog meer problemen in onze maatschappij vandaag. "Als tweeverdieners hun kind afleveren in de crèche, betalen ze 30 euro per dag, voor een werkloze is het maar 3,60 euro", haalt de politicus aan in Humo.

"Mensen die hun best doen, voelen zich gepluimd. Onze vrijheden staan onder druk, woke rukt op en straks mogen we alleen nog met een stekkerwagen de stad in."

Volgens Dedecker kan het zo echt niet verder. "Dit land zit niet op z’n tandvlees, het gebit is rót. Met de Walen raken we niet meer voor-of achteruit. Daarom stoort het me dat de N-VA weer met de PS wil praten."

"Het is tijd voor een big bang. Wij moeten een Vlaams front vormen, het cordon sanitaire doorbreken en de Walen voor het blok zetten."