Amerikaanse agenten willen prins Harry en Orlando Bloom naar gevangenis brengen

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry heeft het niet erg naar zijn zin in de Verenigde Staten. Hij is samen met zijn vrouw Meghan Markle en zijn zoontje Archie naartoe getrokken.

Prins Harry verveeld er zich er, voelt zich nutteloos en mist zelfs zijn leven in Engeland. Maar in een depressie zit hij dan ook weer niet. “Maar hij is toch erg down”, citeert TV-Familie insiders.

Prins Harry heeft enkele Britse vrienden in Los Angeles. Zo spreekt hij regelmatig af met acteur Orlando Bloom. De twee zijn al jaren bevriend. Orlando woont met zijn verloofde Katy Perry al een tijdje in de Amerikaanse stad.

“Orlando was ook één van de eerste om met prins Harry af te spreken”, leggen de insiders uit. “De twee gaan samen vaak sporten.”

Britse hooligans

Maar tijdens het sporten liep het bijna goed mis. “Ze gaan heel graag hiken in de Hollywood Hills. Of ze trekken erop uit met hun racefiets om rugby te spelen.”

“Orlando heeft een vaste kliek Britse expats wie hij afspreekt om rugby te spelen in een parkje. Maar toen de mannen volop bezig waren stopte er een politiewagen. De Amerikanen kennen deze sport niet goed en de agenten dachten dat er twee bendes Britse hooligans aan het vechten waren.”

“De agenten stonden op het punt om versterking op te roepen om de amokmakers te arresteren. Tot één van de agenten plots prins Harry en Orlando herkende. Toen wisten de agenten ook dat het geen amokmakers zijn.”