Meghan Markle opnieuw onderuit gehaald over uitspraak in ophefmakend interview met Oprah Winfrey

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Een foto waarop Meghan Markle poseert met een tijdschrift met Kate Middleton op de cover in 2014 is voor het eerst weer opgedoken sinds The Duchess of Sussex uit de koninklijke familie stapte. Dit ontkracht nogmaals haar verhaal onwetend te zijn geweest over de koninklijke familie.

Op de foto, die werd genomen twee jaar voordat Meghan prins Harry ontmoette, is de voormalige actrice stralend te zien terwijl ze een exemplaar van Irish U Magazine vasthoudt. Daarop kopt het magazine nog ten onrechte dat Kate Middleton zwanger zou zijn van een tweeling. 

Tijdens het ophefmakende interview met Oprah Winfrey zei Meghan nog dat ze niet is opgegroeid met veel kennis over de koninklijke familie en dat ze onvoorbereid was op haar rol in de koninklijke familie, schrijft Daily Mail.

Kort voor het huwelijk van Meghan en prins Harry in 2018, vertelde de jeugdvriendin van Meghan Markle echter aan de Daily Mail dat Meghan altijd al gefascineerd was door de koninklijke familie. “Ze wil prinses Diana 2.0 zijn.”