ALDI-klanten zullen juichen: "Op slimme en gemakkelijke manier extra besparen"

door: STS
Aldi
Afbeelding bron: Shutterstock/nitpicker

ALDI-klanten in België krijgen een wereldwijde primeur. De Duitse discounter gaat de invoering van een klantenkaart uittesten.

Dat zal gebeuren in zeventig winkels, verspreid over de provincies West-Vlaanderen en Henegouwen. Als de testresultaten positief zijn, zal de klantenkaart ongetwijfeld ook elders geïntroduceerd worden.

ALDI had in tegenstelling tot veel andere supermarktketens nog geen klantenkaart. Nu lijkt de eerste stap naar een grote verandering dus ingezet.

Alles verloopt via de app van ALDI. Telkens je een aankoop doet, spaar je punten. Die punten kunnen dan later worden omgezet in kortingsbonnen of gratis producten.

Hoe werkt de klantenkaart van ALDI?

"Via een update van de ALDI-app krijgt de klant toegang tot een QR-code, nadat die een profiel aangemaakt heeft", vertelde de woordvoerder van ALDI aan VRTNWS. "Bij het afrekenen laat de klant de QR-code scannen aan de kassa en komen de punten automatisch op het ALDI-profiel."

"Zo willen we trouwe klanten extra belonen, bovenop onze lage prijzen en wekelijkse promoties. Een klant die dus vaak bij Aldi boodschappen doet, zal op een slimme en gemakkelijke manier extra besparen."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp