Colruyt maakt klanten blij: Flinke kortingen op bieren en Coca-Cola

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Colruyt

Colruyt pakt uit met acties op een groot aantal dranken. Het gaat zowel om alcoholische dranken als om niet-alcoholische dranken.

Nu de lente aangebroken is wordt bij vele mensen de barbecue weer bovengehaald. Colruyt speelt daar graag op in. Dat doet de supermarktketen met een actie op driehonderd dranken. "Profiteer van grote kortingen op een ruime selectie dranken. Van frisdranken en bieren tot bubbels en aperitieven", zegt Colruyt.

Wat bieren betreft wordt er 15% korting gegeven bij een aankoop vanaf twee verpakkingen, of 25% korting vanaf vier verpakkingen, en dit op 117 bieren. Er wordt 25% korting gegeven vanaf de aankoop van twee flessen aperitieven en sterkedranken, en dit op 70 soorten.

Coca-Cola

Frisdranken mogen natuurlijk ook niet ontbreken een barbecue. Dus wordt er ook 25% korting gegeven op Coca-Cola 1,5 liter, -15% op Coca-Cola 25 cl, 50 cl, 1 l of 2 l, en -25% op Fuze Tea 40 cl of 1,25 l.

Deze actie loopt sinds 24 april en blijft nog duren tot en met 7 mei 2024. Je hebt een Xtra-klantenprofiel nodig om hiervan te kunnen genieten.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp