Supermarktketen Carrefour heeft heel goed nieuws voor haar klanten

door: BVDO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Carrefour verlaagt de komende weken de prijs van honderden producten. De eerste producten zijn al verlaagd in prijs, maar er volgen nog.

Carrefour vermindert heel wat artikels in prijs. Op dit moment zullen 100 producten in de hypermarkten van de supermarktketen dalen in prijs. Bij de Expresswinkels gaat het om 25 producten, de Markets zitten ergens tussenin.

Het gaat niet alleen om producten van huismerken, maar ook echte merkenproducten. Volgens een woordvoerster gaat het om dagdagelijkse producten die heel vaak verkocht worden.

Vloeibare bloem van Carrefour kost 30 procent goedkoper, McCain-kroketten en Barilla-spaghetti zakken 15 procent. Toiletpapier van het huismerk krijgen een afslag van 10 procent.

De marges op dergelijke producten zijn bijzonder klein voor de supermarkten. De gedaalde prijzen komen er door onderhandelingen met de leveranciers, omdat heel wat grondstoffen goedkoper geworden zijn.

Na die eerste golf van prijsverlagingen kondigt Carrefour aan dat er de komende weken en maanden nog heel wat producten in prijs zullen zakken.