Zo shop je de beste deals tijdens Black Friday 2021

door: Redactie
black friday
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Sinds enkele jaren is de maand november voor heel veel bedrijven de belangrijkste maand van het jaar. De laatste vrijdag van de maand is er Black Friday, de dag waarop heel veel webshops hun klanten verwennen met een extra korting. Voor alle online shoppers is dit dan ook dé dag waarop ze hopen een leuke korting te scoren bij één van hun favoriete webshops. Maar omdat het aanbod zo groot en uitgebreid is, geven wij jou alvast enkele tips om zo de beste korting te scoren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Heel veel webshops geven op Black Friday een extra korting weg en dus is het zaak om er snel bij te zijn en vooral om het overzicht te bewaren. Een handige tip is om je op voorhand aan te melden voor de nieuwsbrief van de webshop waar je een korting wil scoren. Op die manier ontvang je voor of tijdens Black Friday een nieuwsbrief met daarin alle actuele kortingen die geldig zijn tijdens Black Friday.

Gebruik een kortingscode

Black Friday is voor de webshops het moment om hun klanten te verwennen en ze een extra korting aan te bieden. Daarom geven ze voor of tijdens Black Friday vaak een kortingscode uit waarmee je als klant een extra korting kan pakken op jouw online bestelling. Als je van plan bent om iets aan te kopen bij een webshop, dan kan je alvast eens een overzicht bekijken van alle Black Friday kortingscodes.

Stel op voorhand een lijstje samen

Als je vooraf al weet waar je naar op zoek wil gaan, dan is dat een groot voordeel. Zo kan je een overzichtelijk lijstje opstellen met alle artikelen die je tijdens Black Friday met korting wil kopen. Het lijstje zorgt ervoor dat je de producten makkelijker kan gaan opzoeken en dat je jezelf ook een soort van beperking oplegt in het aantal artikelen dat je wil aankopen.

Wachten tot Cyber Monday

In principe worden de meeste kortingen gegeven tijdens Black Friday, maar na Black Friday is er ook nog Cyber Monday, de eerste maandag na Black Friday. Heel veel webshops trekken de kortingen van Black Friday gewoon door tot Cyber Monday, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er een uitzonderlijk geval is waarbij de korting net iets hoger is tijdens Cyber Monday dan tijdens Black Friday.

Let op voor oplichters

Omdat het internet zo’n populaire plek geworden is, zien jammer genoeg ook oplichters hun kans om tijdens Black Friday klanten te lokken door met straffe kortingen te pronken. Helaas zijn deze kortingen vaak te mooi om waar te zijn of bestaat de webshop in kwestie zelfs niet echt. Wees daarom steeds op jouw hoede en check even of er reviews te vinden zijn over de zogenaamde webshop.