Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn van K3 barsten in tranen uit: "Recht uit ons hart"

door: COS
Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

De meisjes van K3 mogen eindelijk weer optreden. Hun 'Dromen'-concertenreeks is vrijdag 30 juli van start gegaan in Hasselt.

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zullen tijdens de 'Dromen'-tour afscheid moeten nemen van Klaasje Meijer. Zij stopt binnenkort als K3'tje. In 'K2 Zoekt K3' zal een opvolger voor haar gezocht worden.

Tijdens de allereerste show ging het er erg emotioneel aan toe. Hanne, Klaasje en Marthe konden hun tranen niet bedwingen tijdens het dankwoord van Hanne en Marthe gericht naar hun blonde vriendin.

"We hebben zes fantastisch mooie jaren achter de rug met jou, geweldig mens dat je bent. Wat hebben we genoten van jouw lieve lach, van alles aan jou", citeert HLN de meisjes. "We gaan je missen, maar gunnen je alle geluk van de wereld en hopen dat jouw nieuwe dromen werkelijkheid worden."

"Het zijn woorden die we niet gerepeteerd hebben, maar recht uit ons hart komen", vertelden Hanne en Marthe achteraf aan Het Laatste Nieuws. "Achter de schermen verwerken we Klaasjes afscheid al maanden, maar vanaf nu is 't voor echt."