Lezers begrijpen beslissing van VRT over 'F.C. De Kampioenen' niet: “Wat mag er nog wel?”

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

De VRT besliste om een flink aantal afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' te schrappen voor ongepaste humor.

Op de beslissing van de VRT kwam heel veel commentaar. Wij vroegen onze lezers wat zij van die beslissing denken. Een greep uit de reacties...

“Echt belachelijke beslissing. Wat mag er nog wel of mogen we niet eens meer lachen? Dan moeten ze ook veel films schrappen.”

“Waarom leven wij nog? Er mag niks meer. Weten ze wel het verschil tussen echt en humor?”

“Belachelijk kinderachtig geen woorden voor!”

“Te gek voor woorden. Schandalig. Bewijst dat de omvolking een feit is. Enkel de allochtonen hebben hier nog rechten.”

“Heel slecht, de dingen die we vroeger deden maakt ons tot wie we vandaag zijn. Af en toe eens herinneren aan vroeger kan geen kwaad.”

“Ronduit belachelijke beslissing.”

“Er mag niet meer gelachen worden, als men dingen schrapt moet dit ook bij anderen gedaan worden, ook hun uitspraken verbieden!”

“Belachelijk, de maatschappij is kleinzielig geworden.”

“Neen, er moet niks geschrapt worden, het was zo. Als ze er geld kunnen of denken te kunnen uithalen, verwijzen ze graag naar de geschiedenis, waarom dat stil zwijgen of verdoezelen? Zo was het en leer eruit.”

“Waar dit gaat eindigen weet ik echt niet! Gaan we dan naar een gecensureerde maatschappij? Mag humor nog wel of weten we wel nog wat humor is?”

“Dan moeten ze heel veel films ook schrappen. Waarom moet dat nu? Als je nu naar tv kijkt wordt er van alles in ons strot geduwd, ook wat we niet willen. Als je er aanstoot aan neemt, zap dat programma dan weg. Dat doe ik ook.”