Onverwachte kus in 'Thuis' maakt heftige reacties los: "Klopt langs geen kanten"

door: LHX
Waldek en Rosa
Afbeelding bron: VRT NU

Woensdag kregen de kijkers van 'Thuis' een heuse verrassing voorgeschoteld. Het kwam tot een kus tussen de iconische personages Waldek en Rosa. Of dat ook betekent dat ze weer een koppel worden, is nog onduidelijk.

"Eindelijk!", vinden heel wat 'Thuis'-fans van de hereniging van Waldek en Rosa. "Die twee zijn voor elkaar gemaakt." "Het stond in de sterren geschreven", klinkt het op sociale media. "Zo een mooi koppel."

Toch zijn er ook heel wat kijkers die zich vragen stellen. Zij herinneren zich de toxische relaties die de twee in het verleden hadden. "Hoe Waldek indertijd Rosa behandelde, hoe zij voor hem kroop en toch maar haar uiterste best deed om een beetje aandacht te krijgen van hem. Hoe dikwijls ze al samen en weer uit elkaar zijn geweest", weet iemand nog.

"Ik weet dat de schrijvers maar een beperkt aantal mogelijkheden met de personages die er zijn en dat er constant nieuwe dingen bedacht moeten worden, maar dit? Nee, dat klopt langs geen kanten."

"Als Rosa een béétje zelfrespect zou krijgen van de schrijvers, zouden ze zelfs geen vrienden zijn en samen werken en wonen", klinkt het ook.