Rechter legt wel heel zware straf op aan bekende YouTuber die al deelnam aan The Voice

door: BVDO
YouTube
Afbeelding bron: Unsplash

In de nacht van 26 juli 2022 stopte YouTuber Jamilla Baidou in de Liefkenshoektunnel. Ze stapte er uit en maakte er filmpjes.

Baidou is bekend geworden door parodieën te maken van bekende liedjes en nam in 2014 ook deel aan The Voice van Vlaanderen. In 2021 werd ze zelfs met haar YouTubekanaal genomineerd voor de Jamies.

Op de weg heeft ze sinds ze haar rijbewijs in 2012 behaalde echter al 13 veroordelingen en heel wat minnelijke schikkingen achter haar naam verzameld. De laatste stunt was in juli 2022, door te stoppen in de Liefkenshoektunnel en uit te stappen.

“Dit was uiteraard heel fout”, zei Baidou vandaag aan de rechter, zo schrijft Gazet van Antwerpen. “We zaten met z’n drieën in de auto en waren elkaar aan het opjutten. We wilden wel eens zien wat er zich achter de nooddeur van de tunnel bevond. Dat hebben we inderdaad gefilmd en heb ik op mijn Youtubekanaal gezet.”

De politierechter was niet mild voor de jonge vrouw. Hij verklaarde haar rij-ongeschikt. De rechter legde ook een boete van 2.000 euro op en een rijverbod van een jaar als ze ooit weer geschikt wordt bevonden om te sturen.

Volg Redactie24 nu op Instagram