Bestemming van ‘De Mol’ bekend: Deze tips zaten verborgen in ‘De Slimste Mens’

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Het was geen toeval dat Gilles de Coster in ‘De Slimste Mens’ passeerde om een vraag aan de kandidaten te stellen. De bestemming van ‘De Mol’ werd via tips bekendgemaakt.

“Ik heb gezegd dat ik helaas nog niet kon vertellen waar we naartoe zijn geweest voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’, maar ik heb niet gezegd dat ik het niet kon tonen via verborgen tips”, begint de presentator in het filmpje.

“In de puzzelronde kon je de nieuwe bestemming gewoon aflezen. Als je van de negen juiste antwoorden de eerste letter neemt, krijgt je het woord Duitsland”, vertelt Gilles in een verduidelijkend filmpje.

De hele aflevering zat echter vol tips. In het begin van de aflevering maakt Jeroom een handbeweging die wel erg doet denken aan bondskanselier Angela Merkel. Ook kleurden de studiolichten zwart, rood, geel. En ook in de fotoronde zaten verborgen tips.

Bekijk hieronder hoe Gilles De Coster het volledige overzicht van tips uit de doeken doet. Volgend voorjaar zal ‘De Mol’ uitgezonden worden op VIER.