AA Gent zegt speler vaarwel, tot grote ontgoocheling van fans: Vanhaezebrouck legt het uit

door: BVDO
Hein Vanhaezebrouck AA Gent
Afbeelding bron: Photonews

AA Gent is in onderling overleg uiteengegaan met Milad Mohammadi. Bij de supporters kon dat niet op een warm onthaal rekenen.

AA Gent heeft het contract van Milad Mohammadi in onderling overleg ontbonden. "Milad is een topgast. Ik hoor dat de supporters ontgoocheld zijn dat hij is vertrokken, maar je neemt beslissingen in functie van de toekomst. Zijn profiel lijkt enorm op dat van Nurio Fortuna en Operi is een ander type", zei Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie.

Volgens Vanhaezebrouck was er geen andere oplossing meer. "AEK Athene en Ferencvaros wilden hem, maar daar had hij geen zin in. En een team dat naar zijn zin was hebben we niet gevonden. Dan is het een kwestie van afscheid nemen. We wilden als club niet moeilijk blijven doen, het is dus net wél een teken van respect en een geste om tot zo'n oplossing te komen."

Vanhaezebrouck is ook duidelijk over een mogelijke vervanger. "Neen, we gaan niets meer doen op de transfermarkt. Met Nurio en Operi hebben we twee spelers op die positie."