‘Akkoord en details over waar Romelu Lukaku volgend jaar zal spelen uitgelekt’

door: BVDO
Romelu Lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku ruilde deze zomer op huurbasis Chelsea in voor zijn ex-ploeg Inter Milaan waar hij een jaar eerder vertrokken was.

Romelu Lukaku maakte in de zomer van 2021 de overstap van Inter naar Chelsea. Daarmee was een transferbedrag van maar liefst 115 miljoen euro gemoeid. Bij Chelsea lukte de samenwerking met trainer Thomas Tuchel echter niet voor Big Rom.

Lukaku keek daarom uit om te vertrekken bij Chelsea afgelopen zomer. Dat lukte uiteindelijk op uitleenbasis richting zijn ex-club. Na enkele speeldagen werd Tuchel ontslagen bij Chelsea, wat de deuren weer opende voor Lukaku volgend seizoen in de Premier League.

Daar wil de Rode Duivel echter niet op ingaan. Hij zou heel graag weer voor Inter blijven spelen. Volgend jaar wordt dat nog gedaan op huurbasis voor 10 miljoen euro. Daarin zou ook een aankoopoptie van 46 miljoen euro staan.

Zou zou Inter, met twee keer 10 miljoen euro huur en 46 miljoen euro transfersom, Lukaku terugkopen voor amper 66 miljoen euro. Chelsea doet dan maar liefst 49 miljoen euro verlies op de transfer.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24