Antwerp krijgt goed nieuws over transfer van Keita, Brys niet opgezet met situatie

door: JDH
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp hoopt nog altijd om ook komend seizoen op Mandela Keita te rekenen. En het krijgt daarover goed nieuws vanuit Leuven. 

Antwerp huurde sinds de winter Mandela Keita van Antwerp. De jonge Belg werd een sterkhouder bij Antwerp en dus werd er gedacht aan een definitieve transfer. Maar OH Leuven had in het huurcontract een transfersom van 10 miljoen euro vastgelegd. Te veel voor Antwerp. 

Keita keerde deze zomer terug naar Leuven en deed daar ook de hele voorbereiding mee. Antwerp deed al een bod van zo'n 5,5 miljoen euro, maar dat wees OHL af. De Leuvenaars hopen zo'n 8 miljoen euro te krijgen.

Maar Keita zou zelf aansturen op een transfer en speelde de afgelopen oefenwedstrijden niet mee bij OHL. En ook komend weekend tegen Charleroi zal hij niet spelen, dat meldt GvA. OHL-trainer Marc Brys wil snel duidelijkheid. 

"Mandela moet beseffen dat hij nog altijd een speler is van OHL die zijn plichten heeft naar de club toe", zei Brys. Het moet dan ook allemaal wat in balans komen volgens Brys én er moet snel een oplossing komen.