Antwerp toont zijn klasse na winterstop en walst over Charleroi

door: MAB
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp FC heeft zijn eerste wedstrijd na de winterstop probleemloos gewonnen tegen Charleroi. The Great Old toonde zich heel de partij de betere, wat resulteerde in een 3-0 overwinning.

Na een kwartier was de wedstrijd al gespeeld op de Bosuil. Frey toonde zijn goede vorm en scoorde twee keer op nog geen vijf minuten tijd. Samatta zette in de 77ste minuut de 3-0 eindstand op het bord. Ook Balikwisha was in bijzonder goede doen en leverde twee assists af.

Antwerp toont nogmaals dat het nog altijd meedoet voor de titel. The Great Old staat met 40 punten in 21 wedstrijden op de derde plaats in het klassement, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld als Club Brugge (43 punten) dat tweede staat.