Boze Brian Priske bijt fel van zich af: “Met wat journalisten, analisten en fans denken of schrijven, ben ik niet bezig”

door: CDC
Brian Priske
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp heeft vanavond iets goed te maken in de Europa League. Het kon nog geen enkele wedstrijd winnen. Ook in België liep het stroef. In de beker vlogen ze er uit en in de competitie had de ploeg het erg moeilijk met Cercle Brugge. Priske reageert erg gevoelig hierover.

Op de persconferentie aan de vooravond van de Europese wedstrijd tegen Fenerbahçe kwamen er ook wat vragen over de vorm van Antwerp. Een uitschakeling in Europa voor nieuwjaar zou immers een kleine ramp betekenen.

Brian Priske gaf aan dat Antwerp in de poules aanspraak kon maken op meer, maar wat tegenval kende. Iedereen kent zijn taak, zo gaf hij aan. Bovendien spelen ze nog twee keer thuis in drie wedstrijden. Antwerp maakt dus meer dan een kans, meent Priske.

Maar wanneer er gevraagd werd of zijn ploeg geen statement moest maken na de afgelopen slechte wedstrijden reageerde hij erg kregelig. “Ik zou niet weten waarom. Met wat journalisten, analisten en fans denken of schrijven, ben ik niet bezig."

Download nu de gratis app van Redactie24