Bryan Heynen spreekt zich uit over vertrek bij KRC Genk

door: BVDO
Bryan Heynen
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn drukke tijden geweest voor Bryan Heynen. Al had het voor hem wat drukker mogen zijn, in maart met een selectie voor de Rode Duivels.

Met KRC Genk loopt het seizoen heel erg goed, maar Bryan Heynen had, net als heel Racing Genk, gehoopt op een selectie voor de Rode Duivels in de interlandbreak van maart.

Die kwam er echter niet en bij KRC Genk reageerden ze vol ongeloof en boosheid. “Ik was teleurgesteld, dat lijkt me logisch. Ik zeg niet dat ik er altijd bij moet zijn, maar ik hoopte er wel op” klinkt het in Het Belang van Limburg.

De nieuwe bondscoach heeft hij alvast nog niet gehoord over zijn niet-selectie. Veel analisten stelden dat een vertrek naar het buitenland Heynen wel eens een plekje bij de Rode Duivels zou kunnen opleveren.

“Of ik een transfer overweeg? Ik speel niet alleen voetbal om Rode Duivel te worden. Een transfer zal er alleen komen als het plaatje klopt. Ik zit hier heel goed en ga zeker niet zomaar vertrekken. Ik zie nog altijd de mogelijkheid om als speler van Genk de nationale ploeg te halen en ben dus absoluut niet bezig met een transfer.”