‘Club Brugge ziet absolute topper vertrekken in januari’

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge heeft heel wat toppers in de rangen die sterk presteren. Veel vrees voor een vertrek in januari is er echter niet in Brugge.

Club Brugge mag dan heel wat spelers hebben die zich in de kijker wisten te spelen de voorbije maanden en op het WK, een vertrek in januari van heel wat sterkhouders lijkt er niet te komen. De meesten willen, zeker door de Champions League, het seizoen uitdoen op Jan Breydel.

Daar is echter één grote uitzondering op. De Vlaamse kranten schreven het al en nu komt ook PlanetSport met één Bruggeling naar voren die in januari zo goed als zeker de rangen van Club Brugge zal verlaten.

Het gaat om Andreas Skov Olsen. Hoewel hij nog maar een jaar bij Club Brugge speelt heeft hij al heel wat indruk gemaakt bij veel Europese subtoppers. Zeker Tottenham uit de Premier League is enorm geïnteresseerd in de Deen.

Een officieel bod is er voorlopig nog niet binnengelopen op Jan Breydel. De verwachting is ook dat Club Brugge een stevige prijs op het hoofd van Skov Olsen zal plaatsen. Er wordt verwacht dat hij meer dan 30 miljoen euro kan opbrengen.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24