Coach spreekt zich uit over Charles De Ketelaere na opnieuw een zwakke prestatie

door: AVL
CDK
Afbeelding bron: Photonews

Bij AC Milaan loopt tegenwoordig een heus Belgenlegioen rond. De impact van dit legioen is vooralsnog jammer genoeg vrij beperkt.

De grootste teleurstelling tot nu toe is ongetwijfeld Charles De Ketelaere. De Rode Duivel kwam afgelopen zomer met grote verwachting over van Club Brugge. De Rossoneri betaalde zelfs 30 miljoen om het 21-jarige goudhaantje los te weken bij blauw-zwart.

De Ketelaere slaagt er echter maar niet in om zijn stempel te drukken bij de Milanezen. De Rode Duivel wacht bijvoorbeeld nog steeds op zijn eerste doelpunt. Ook in de wedstrijd tegen Monza van afgelopen zaterdag slaagde hij er, ondanks een goeie kans, niet in om de nul weg te vegen.

Het geduld van de supporters met De Ketelaere begint stilaan op te raken. Coach Stefano Pioli sprong na de wedstrijd echter in de bres voor zijn poulain. 

"Hij mist gewoon een doelpuntje", aldus een zalvende Pioli. "Hij is jong. Hij hoopte veel meer te kunnen brengen. Scoren zou veel voor hem betekenen. Hij zal er wel komen, daar ben ik van overtuigd. Hij krijgt veel kansen. En de kwaliteiten zijn er."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24