Complete chaos bij PSG na wedstrijd tegen Real Madrid, spelers gaan met mekaar op de vuist

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

PSG leek gisteren na 45 minuten spelen op weg naar de kwartfinales van de Champions League, maar daar stak Karim Benzema een stokje voor.

De Fransman trapte er op nog geen twintig minuten tijd drie tegen de Parijse netten en zorgde ervoor dat de Spaanse grootmacht doorgaat naar de volgende ronde. In het Franse kamp was de frustratie achteraf dan ook enorm.

Neymar Jr. en Gianluigi Donnarumma gingen mekaar te lijf in de kleedkamer bij PSG na een hevige woordenwisseling over het eerste doelpunt van Benzema. Ploegmaats moesten de twee haantjes uiteindelijk uit mekaar halen.

"Neymar verweet Donnarumma schuld te hebben aan de gelijkmaker, waarop de doelman fijntjes repliceerde dat balverlies van de Braziliaan aan de basis lag van de 2-1", klonk het in Het Nieuwsblad.