De wonde zit diep bij Anderlecht: “Geen zin om nu over voetbal te spreken”

door: AVL
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

De bodem is bereikt. Anderlecht verloor op de laatste speeldag van de reguliere competitie met 2-3 van KV Mechelen en mag zo definitief een streep over dit seizoen trekken.

Anderlecht kwam vrij snel op voorsprong tegen Mechelen via Mario Stroeykens maar incasseerde vlak voor de rust twee vermijdbare tegendoelpunten. In de tweede helft kwam paars-wit nog wel langszij maar in het slot van de wedstrijden gingen de Brusselaars alsnog kopje onder.

Eén van de weinige lichtpuntjes bij paars-wit was Marco Kana. De 20-jarige middenvelder kende dit seizoen veel blessureleed en mocht voor het eerst sinds lang nog eens in de basis starten. Ook bij hem was de ontgoocheling na afloop bijzonder groot.

"Ik heb geen zin om nu over voetbal te spreken, we kunnen beginnen dat onze eerste helft goed was, maar een match duurt negentig minuten. Ik heb nu vooral zin om te schreeuwen", aldus een ontroostbare Marco Kana.