Filip Joos haalt Antwerp-spits door de mangel en geeft daarbij een steek aan Antwerp-voorzitter Gheysens

door: CDC
Filip Joos
Afbeelding bron: Photonews

Filip Joos was in het Eén programma Extra-Time bijzonder kritisch voor Antwerp-spits Michel-Ange Balikwisha en diens voorzitter Paul Gheysens

Filip Joos reageerde op Patrick Goots, die had gezegd dat Michel-Ange Balikwisha de enigste speler van Antwerp was die op termijn eventueel mee zou kunnen bij Club Brugge. Filip Joos gaf daarop heel wat tegengas. Joos had namelijk in de zondagskrant gelezen hoe vol die spits was van zichzelf.

Balikwisha vond - voor de wedstrijd tenminste - dat Antwerp meer kwaliteit had dan Club. "Zij hebben eigenlijk alleen Noa Lang en Charles De Ketelaere voor aanvallende acties." Balikwisha zei dat hij alles in België al heeft gezien. "Hoe? Wij hebben het nog niet van u gezien", repliceerde Joos.

Peter Vandenbempt wees er op dat Balikwisha 25 doelpunten ging maken en voegde er fijntjes aan toe dat de spits "er nu nog maar 22 meer hoeft bij te maken." Joos gaf ook nog een steek aan Antwerp-voorzitter Gheysens. "Ik denk dat hij van daken en van voetbal niet te veel kaas heeft gegeten."