Koeman reageert hard op belaging door eigen "fans"

door: CDC
Koeman
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen zondag verloor Barceona alweer een wedstrijd. Deze keer was het met 1-2 in de Classico tegen Real Madrid. De fans waren dus niet te spreken over de nederlaag. In hun boosheid gingen ze echter over de schreef.

Koeman kon maar moeilijk wegrijden uit het stadion. Tientallen supporters van Barcelona omringden de wagen van de Nederlander en sloegen er op. Een supporter ging zelfs liggen op de wagen. Koeman kon zich maar heel langzaam uit de bedreigende mensenmassa verwijderen. 

De club veroordeelde onmiddellijk het laakbare gedrag van de supporters en beloofde maatregelen te nemen zodat dit niet meer kon gebeuren. Nu reageerde ook Koeman zelf op het gebeuren. "Het lijkt er nu op dat het alleen bij mij is geweest, maar je moet weten dat bij veel spelers met hun families hetzelfde is gebeurd. Het is zelfs Carles Puyol overkomen."

Hij vreest dan ook dat de maatregelen niet zullen volstaan. "Volgens mij is het een maatschappelijk probleem. Het zijn mensen die geen goede opvoeding hebben gehad. Mensen weten niet wat normen en waarden zijn."