‘KRC Genk ziet gedroomde miljoenen voor El Khannouss in rook opgaan’

door: BVDO
Bilal El Khannouss
Afbeelding bron: Orange Pictures / Photo News

KRC Genk heeft met Bilal El Khannouss een topspeler in wording in de rangen lopen, maar hoelang zullen ze hem nog aan boord kunnen houden is de vraag.

De interlandbreak is opnieuw een moment geworden voor Bilal El Khannouss om zich nog meer in de kijker te spelen. Hij gaf bij Marokko een assist in de 2-1-overwinning tegen Brazilië.

Bij KRC Genk willen ze van El Khannouss, die nog tot midden 2027 onder contract ligt bij de club, de duurste uitgaande transfer ooit maken. Dan moet de Marokkaan meer opleveren dan de 23 miljoen euro van Sander Berge.

Zoals het er nu naar uitziet zal KRC Genk dat niet halen. El Khannouss staat nu al op de radar van topclubs als Manchester United, Real Madrid, Manchester City en Napoli en die zullen deze zomer willen toeslaan.

De huidige marktwaarde van El Khannouss ligt volgens de Corriere dello Sport ergens tussen de 10 en 15 miljoen euro. Als Genk dat deze zomer niet aanneemt, dan zal het veel moeilijker worden om hem de volgende jaren aan meer verkocht te krijgen.

De Italiaanse krant denkt dan ook dat KRC Genk deze zomer niet anders zal kunnen dan ingaan op een aanbod van om en bij de 12 miljoen euro, waardoor het transferrecord op naam van Berge zal blijven staan.