Marc Degryse formeel: ‘Fredberg in de problemen door Riemer’

door: BVDO
Brian Riemer.
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht verloor afgelopen weekend van Club Brugge. Al was het niet enkel de cijfers van de nederlaag die pijn deden.

Dat RSC Anderlecht van Club Brugge verloor, tot daar aan toe. Maar vooral de manier waarop dat gebeurde deed ontzettend veel pijn in het Lotto Park.

De fans hadden zich helemaal achter hun club geschaard, maar op het veld lukte het maar niet om enig enthousiasme te brengen. Brian Riemer werd tactisch ook volledig knock-out geslagen door Brian Riemer.

In de voetbalpodcast vier-nul van VTM liet Marc Degryse weten dat Jesper Fredberg door zijn maatje Brian Riemer stevig in de problemen komt. “Iedereen zegt wel dat Riemer alles mag doen wat hij wil, maar hij krijgt toch veel informatie van Fredberg…”, klinkt het meteen.

Er werd al geroepen dat Riemer ontslagen moet worden, maar wie gaat op de manier van de Deen met Fredberg kunnen werken?

“Welke coach zou dat accepteren? En gaat Fredberg daar nu de - zeg maar - juiste conclusie uit trekken? Als hij vindt dat Riemer echt niet voldoet, stuurt hij hem dan ook effectief door, wetende dat hij met die andere trainer niet zo’n band zal hebben?”