Marc Degryse niet onder de indruk van nieuwe aanwinsten Anderlecht

door: AVL
degryse
Afbeelding bron: Photonews

Na de klinkende 3-0 overwinning in de galawedstrijd tegen Ajax staat Anderlecht opnieuw met de voeten op de grond. Op de openingsspeeldag van de competitie verloor het met 2-0 op het veld van Union.

Anderlecht speelde in het Dudenpark een ronduit erbarmelijke wedstrijd. Ondanks de productiviteit op de transfermarkt lijkt paars-wit nog steeds in hetzelfde bedje ziek als vorig seizoen. Ook de nieuwkomers wisten nog niet te overtuigen.

Met Maxime Dupé, Louis Patris en Kasper Dolberg verschenen er bij Anderlecht drie zomeraanwinsten aan de aftrap. Analist Marc Degryse was in zijn analyse in Het Laatste Nieuws opvallend scherp voor het trio. "De nieuwe doelman is niet beter dan Verbruggen en Van Crombrugge", steekt hij van wal.

"Patris en Murillo liggen in balans wat mij betreft. Dan is er nog Dolberg. De allerbeste Dolberg zal nodig zijn om Slimani te doen vergeten", vervolgt de voormalige Gouden Schoen. "Kortom, ik vind Anderlecht op dit moment niet versterkt ten opzichte van vorig seizoen, integendeel."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24