Marc Degryse niet onder de indruk van nieuwe trainer Club Brugge

door: CDC
Marc Degryse
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge haalde met Alfred Schreuder een verrassende vervanger voor Philippe Clement. Marc Degryse had echter liever een grotere naam gezien.

De keuze voor alweer een Nederlandse trainer bij Club Brugge, de zevende al, wekt de aandacht bij onze noorderburen. De Telegraaf vroeg aan enkele experten wat ze van de aanstelling vinden. Ze legden hun oor onder meer te luister bij Marc Degryse. En die denkt er het zijne van.

Hij had gerekend op een trainer met een grote naam en reputatie. "Iemand als Ronald Koeman. Ik vind Schreuder niet iemand die in dat profiel past. Natuurlijk heeft hij als assistent samengewerkt met grote trainers, maar als hoofdtrainer heeft hij nog maar weinig laten zien. En Club Brugge is een grote club, dé club van België. Hier moet hij direct presteren."

Degryse komt dan ook met een waarschuwing voor Schreurder. Club Brugge is immers kwetsbaar achterin en daar moet een oplossing voor gevonden worden. Hij zal daar een plan voor moeten uitwerken en de spelers meekrijgen. De analist kijkt uit naar de resultaten over enkele maanden. 

Download nu de gratis app van Redactie24