Marc Overmars loopt stevig blauwtje op de transfermarkt op

door: BVDO
Marc Overmars
Afbeelding bron: Photonews

Royal Antwerp FC mag blij zijn dat het Marc Overmars heeft. De aankopen van de Nederlander bezorgden The Great Old de dubbel.

Marc Overmars kwam enkele maanden na zijn ontslag bij Ajax voor grensoverschrijdend gedrag aan bij Royal Antwerp FC. Daar kwam veel kritiek op, maar die verstomde al snel toen het sportieve de bovenhand kreeg.

Overmars slaagde erin om Antwerp heel wat interessante spelers te bezorgen. Dat leidde dit seizoen al tot de bekerwinst en de landstitel. Maar tussen al die goede deals loopt ook af en toe wel eens eentje fout.

Zo regelde Overmars een uitgaande transfer voor Michael Frey. Een uitleenbeurt, met aankoopoptie richting Schalke 04. Antwerp en Overmars waren ervan overtuigd dat Frey nooit meer zou terugkeren, maar de optie is niet gelicht, zo laten de Duitsers weten.

En dus keert Frey terug naar de Bosuil. Een stevig blok aan het been van de club, want het ziet er niet naar uit dat Mark van Bommel voor volgend seizoen rekent op de Zwitser. Een nieuwe uitleenbeurt of een definitieve transfer zal deze zomer aan de orde zijn.