door: AVL
RSC Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht sloot gisteren zijn stage in het Nederlandse Horst af. Dit deden ze met een oefenwedstrijd tegen de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport.

Anderlecht won de wedstrijd met 2-0. In de eerste helft kwam paars-wit op voorsprong na een doelpunt op corner van Noah Sadiki. In de tweede helft legde Anouar Ait El Hadj de wedstrijd in een definitieve plooi.

Het was echter vooral nieuwkomer Nilson Angulo die de nodige indruk wist te maken. Het jonge talent mocht in de tweede helft opdraven en ontpopte zich tot één van de uitblinkers met enkele gevaarlijke acties vanop de rechterflank. De 19-jarige Ecuadoriaan kwam enkele weken geleden over van LDU Quito.

De stage van Anderlecht werd dus afgesloten op een positieve noot. Komende zondag speelt de recordkampioen in het Lotto Park een galamatch tegen Olympique Lyon: een serieuze test voor Anderlecht met het oog op de start van de competitie.