Problemen bij KRC Genk voor wedstrijd tegen KAA Gent

door: CDC
John van den Brom Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

Zondag moet Genk het opnemen tegen Gent. Het wordt een belangrijke match voor Genk dat al een tijde in de hoek zit waar er klappen vallen. Vandaag kwam er daar nu nog wat slecht nieuw bovenop.

Zowel in Europa als in de Jupiler Pro League lijken de troepen van John van den Brom het winnen wat verleerd. De druk op de trainer begint lichtjes toe te nemen en meer en meer kritiek borrelt naar boven. Genk was immers uitdager nummer een voor Club, maar daar zien we niet veel van.

Zondag wint Genk dus maar beter in eigen huis tegen Gent. maar dat werd weer een stukje moeilijker, want Genk zag nu een sterkhouder in de verdediging uitvallen. Carlos Cuesta blijft sukkelen met een hamstringblessure opgelopen in de Europa League.

De 22- jarige Colombiaan zal dus niet aantreden tegen Gent en is waarschijnlijk nog langer buiten strijd. Op de clubwebsite reageert Genk geprikkeld op de blessure. "Wie schrikt ervan, nadat hij in de afgelopen interland-break drie matchen voluit ging met Colombia en zoveel vlieguren op de teller had."