Respect? “Lijnrechter zei ‘Shut the f*ck up’ en ‘Houd uw bakkes’ tegen ons”

door: BVDO
KV Oostende
Afbeelding bron: Photonews

De poppen gingen helemaal aan het dansen toen Racing Genk op bezoek bij KV Oostende in de 88ste minuut de winning goal scoorde (1-2).

Bij KV Oostende zagen ze een duwfout van Onuachu op de actie waarop een corner volgde. Uit die corner scoorden de Limburgers de winning goal met zijn tienen.

De spelers gaan verhaal halen bij de scheidsrechter en na een VAR-interventie volgt er een rode kaart voor Atanga. Trainer Yves Vanderhaeghe van KV Oostende was in alle staten.

"Als een scheidsrechter de hoofdrol heeft gespeeld in een wedstrijd, zijn we toch fout bezig", zei de trainer na de wedstrijd. “Ze vragen altijd om respect en dat tonen we ook maar vandaag was er één iemand de hele wedstrijd onbeleefd en dat was de grensrechter.”

“Tegen een van onze spelers zegt hij Shut the f*ck up en Brecht Capon kreeg Houd uw bakkes naar zijn hoofd geslingerd terwijl er amper een probleem was. Er waren amper zware fouten of unfaire situaties deze wedstrijd en dan eindigt het zo... Laten we die laatste paar minuten wissen? Het heeft toch geen zin om erover te praten.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24