Rode Duivel van de hemel naar de hel in één wedstrijd

door: MAB
Rode Duivels
Afbeelding bron: Photonews

Jason Denayer speelde gisteren met Lyon 2-2 gelijk op het veld Bordeaux. De Rode Duivel maakte na 29 minuten spelen het openingsdoelpunt, maar moest net voor de rust het veld verlaten.

Denayer scoorde net voor het halfuur zijn derde van het seizoen met een mooie kopbal. De euforie was echter van korte duur, want in minuut 44 moest hij door een blessure van het veld gedragen worden.

De Rode Duivel heeft vermoedelijk een kuitbeenbreuk opgelopen en kan voor lange tijd buiten strijd zijn. "Jason was aan het huilen tijdens de rust, wat nooit een goed teken is", vertelde Peter Bosz, coach van Lyon, na de wedstrijd.

Lyon staat door het gelijkspel op de 12de plaats in de Ligue 1 met 23 punten uit 16 wedstrijden.