Ronny Deila heeft nog wat te zeggen over de interesse van Club Brugge

door: BVDO
Ronny Deila
Afbeelding bron: Photonews

Ronny Deila arriveerde afgelopen zomer bij Standard. Hij wist opnieuw vuur te brengen bij de Rouches en dat werd ook opgemerkt in Brugge.

Vincent Mannaert heeft zijn oog laten vallen op het werk van Ronny Deila bij Standard. Zo erg zelfs dat hij de Noor heel graag naar Club Brugge wil lokken voor volgend seizoen.

Beide partijen lieten weten dat er nog geen contact geweest is. Deila heeft nog een contract voor twee seizoenen op Sclessin, waardoor blauwzwart een transfersom zou moeten betalen.

De Noor wil heel graag dat Standard het budget verhoogt, maar voelt zich goed op zijn huidige plek. “Ik ben hier gelukkig”, zegt Deila aan Het Nieuwsblad. “Of de geruchten rond Club Brugge me dan storen? Nee, helemaal niet. Het is een gevolg van het goede werk waar we hier mee bezig zijn.”

Toch laat Deila de deur op een kier. “Als er zich toch een kans voordoet, dan zal het iets very very good moeten zijn om me hier weg te lokken. Standard is een geweldige club en ik zie hier nog vele mooie uitdagingen.”